hrvatski english deutsch

 

 

 

 

 

O nama:


Poduzeće Europa - Projekt - Plin d.o.o. osnovano je kao privatna obiteljska tvrtka 1995. godine, na temelju dugogodišnjeg stručnog radnog iskustva njenih utemeljitelja na području proizvodnje armature i fazonskih komada za plin, pitku vodu, vrelu vodu, paru i naftu, izrađenih po zahtjevima europskih i svjetskih normi (EN, ISO, ANSI, ASME, API, DIN i dr.).

Postojanjem više od 15 godina na tržištu, proširen je opseg poslova i razvijeni novi proizvodi. "Motto" našeg poduzeće je, ponuditi tržištu vrhunske proizvode prepoznatljive po svojoj kvaliteti, koji zadovoljavaju sve zahtjeve korisnika.

Danas možemo reći, da smo postali jedan od priznatih proizvođača u Hrvatskoj, ali i u susjednim zemljama Europe, jer naše proizvode koristi većina tvrtki koje se bave distribucijom plin, vode i nafte, koji cijene visoku kvalitetu naših proizvoda i brze rokove isporuke.
Zbog dobrih poslovnih rezultata tvrtka je primila niz priznanja, od kojih su najznačajnija:

Tvrtka je uvela i sustav upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008, radi ispunjenja svih zahtjeva. Naši su ciljevi i želje, da racionalnom i efikasnom proizvodnjom i propisanim odgovarajućim ispitivanjima od materijala do gotovih proizvoda, zadovoljimo sve zahtjeve europskih i međunarodnih normi i propisa, kao i specifična traženja naših kupaca na obostrano zadovoljstvo i korist.NAFTA